Gezonde leefstijl mét een sprankeling.

Een gezonde leefstijl is voor iedereen anders. Dat maakt ons vak zo mooi. We kijken naar jou en jouw leven als geheel. En welk doel jij voor ogen hebt. Of je nu wilt afvallen, meer in balans wilt zijn, meer wilt leven vanuit je gevoel of een heel ander vitaliteitsdoel hebt.

Daar horen altijd vragen bij als; waar loop jij warm voor, met wie heb je in je leven te maken, is het glas half vol of half leeg, pak je regelmatig je rustmomenten, hoe zit het met bewegen en wat vind jij lekker om te eten?

Wij hanteren een integrale aanpak met de leefstijlpiramide als uitgangspunt. Het vitaliteitsmodel is ontwikkeld door Frans Bakker (docent) en Albert Sonnevelt (oprichter) van Sonneveltopleidingen, waar wij onze driejarige HBO-opleiding tot Vitaliteitscoach gevolgd hebben.

Hoe doen wij dat? We combineren coaching, stresscounseling, bewegen, hormoon- en voedingsadvies.

We achterhalen de vraag achter je vraag en horen, zien en voelen wat niet gezegd wordt. Bewustwording, werken aan blijvend resultaat, een gezonde relatie met voeding, een eerbetoon aan jezelf.

Je wordt je bewust van je huidige leefstijl, de dingen die je automatisch doet en ontdekt de weg naar een nieuwe, meer gezonde leefstijl.

Vitaal & Co voegt daar nog een extra’tje aan toe; de sprankeling!

De sprankeling staat voor; in je kracht staan, vanuit energie leven, glimmende oogjes.

En het is; niet te zwaar en net dat beetje extra. Want we willen graag dat het joúw leefstijl wordt!

Geen trucje voor de grote massa of de zoveelste hype die snel weer verdwijnt, wel een heerlijk leven vol energie. Een leven waarin je je fit voelt en geniet van dat wat jou blij maakt!

Diensten

Vitaal.Inspiratie

Raak geïnspireerd door de workshop

Gezonde leefstijl mét een sprankeling

1 sessie

€ 39

Vitaal.1op1

Jouw persoonlijke programma met één op één coaching.

Ontdek joúw gebruiksaanwijzing

Voedingsadvies hormonale balans

1 sessie

€ 79

Ontdek joúw gezonde leefstijl

6 sessies

€ 429

Even voorstellen: Miranda van Nijhuis

COACH | HORMOONTRAINER | VOEDINGSADISEUR | STRESSCOUNSELOR

‘Leven voelen in mijn leven’

Is mijn persoonlijke missie.
Van nature rationeel, perfectionistisch en verantwoordelijk. Samen met een drukke baan en kinderen de perfecte ingrediënten voor een stressvol en ongezond leven.
Een gezonde leefstijl, zowel fysiek als mentaal, heeft voor mij voor omkeer gezorgd. Wat startte als een interesse en persoonlijk ontwikkeltraject is inmiddels na een jarenlange opleiding tot vitaliteitscoach mijn beroep.

Ik leef met meer plezier en energie. Vanuit mijn hart en kracht. En gun jou hetzelfde. Graag help ik jou de leefstijl te vinden die bij joú past.

Liefs, Miranda

YOGA| REIZEN | LEKKER ETEN | VRIENDEN | PLEZIER| WIJN | ENERGIE

Miranda van Nijhuis
06-22045488
miranda@vitaalenco.nl

Ontdek joúw ideale leefstijl !

Gratis intake gesprek